Om du vill komma i kontakt med Saya Sushi

Vill du förbeställa mat från vår meny ring:

08-661 16 16  

Vill du beställa eller har frågor kring catering, mejla:

catering@sayasushi.se  

Övriga frågor mejla:

hej@sayasushi.se  

Besöks- och leveransadress:

Saya Sushi
Linnégatan 31
114 47 Stockholm

Närmsta tunnelbanestation: Östermalmstorg.

Vi har öppet

Måndag–fredag: kl. 11.00–21.00
Lördag–söndag: kl. 12.00–21.00

Vid helgdagar kan avvikelser förekomma. Hör av er till oss via telefon, 08-661 16 16, eller titta in på vår Facebooksida för inlägg om aktuella tider.

Mejla oss

Har du några frågor om vår catering eller vill beställa catering, mejla till: catering@sayasushi.se. Eller har du någon annan fråga hör av dig till: hej@sayasushi.se.

Du hittar hit genom att ta tunnelbanans röda linje och kliv av vid Östermalmstorg. Från plattformen går du upp via mittenuppgången och när du passerat genom spärrarna tar du den högra utgången uppför trappan. Väl ute på gatan tar du vänster och då väntar en kort promenad på en minut ungefär innan du hittar vår restaurang. Vår lokal är inte så stor, men det finns möjlighet att sitta både inne och utomhus vid fint väder samt självklart möjlighet till vår populära take-away. Varmt välkommen! 

Sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier för inspiration och de senaste erbjudandena. Vi blir även glada om du checkar in och berättar vad du tycker! Vi finns med på både Facebook och Instagram.

Recensioner och omdömen

Vi hoppas att du gillar vår mat och vi skulle bli glada om du ville dela med dig av det för dina vänner och omvärlden! Det finns ett flertal sajter där du kan skriva om ditt besök hos oss och läsa vad andra tycker. Skriv gärna ett omdöme (recension) du också på till exempel TripAdvisorGoogleSushikartanSushitoppenThatsup eller Yelp. Det hjälper oss att fler hittar till vår restaurang. Stort tack för din support, den betyder mycket för oss som är en liten restaurang. Varmt välkommen åter!

 

Integritetspolicy och cookies

Läs om vår Integritetspolicy och våra cookies (kakor).